Geopend: ma t/m vr 08.30 - 17.30, za 9.00 - 16.00 uur. Snel informatie nodig? Bel ons op: 078 - 614 8888
Bamendaweg 54
3319 GS Dordrecht
078 - 614 8888
info@auto-comfort.nl

Beveiliging

Om voor een alarmsysteem een certificaat af te kunnen geven moet het inbouwstation beschikken over een SCM certificering. Dit om er zeker van te zijn dat het systeem vakkundig en professioneel wordt ingebouwd. U kunt het zien als een APK keuring, want ook niet alle autobedrijven mogen APK keuren. Ook bij SCM is er een mogelijkheid dat uw auto wordt uitgekozen voor een steekproef. Dit om er zeker van te zijn dat de regels altijd worden nageleefd.


Vraag ook eens naar de mogelijkheden van een voertuig-volg-systeem!

 


Veiligheid – de belangrijkste accessoires.

Jaarlijks worden er duizenden auto's gestolen of wordt er ingebroken. De ervaring en statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit. Dit betekend dat u zich als eigenaar ook een stuk veiliger voelt.

Gebasseerd op meer dan 20 jaar ervaring van alarm oplossingen is DEFA de marktleider in Noord Europa van voertuig alarmsystmen. Kwaliteit volgens de vereiste regels m.b.t. design en productie heeft geresulteerd tot erkenning van zowel de consumenten als de dealers. DEFA heeft vele revolutionaire oplossingen ontwikkeld wat het leven veiliger heeft gemaakt voor autobezitters in vele landen. Wij zijn één van de eerste die flexibele alarmsystemen op de markt hebben gebracht. Welke aangesloten kunnen worden op het digitale controlesysteem van de auto elektronica, CAN (Controller Area Network).

DEFA ontwikkelt zijn oplossingen voor de meeste nieuwe automodellen welke op de markt worden gebracht. De alarmen zijn zorgvuldig getest in de nieuwe modellen en voor elk individueel model is een gedetailleerde inbouwhandleiding beschikbaar.


Het Italiaanse beveiligingsmerk MED biedt een uiterst eenvoudige oplossing voor integratie van een alarmsysteem in de hedendaagse, complexe auto's. MED heeft een - uiteraard betrouwbaar en SCM goedgekeurd - systeem ontwikkeld dat in meer dan 130 verschillende autotypes kan worden ingebouwd, al dan niet bediend met de originele afstandsbediening van de auto. De nieuwe MED autobeveiligingssystemen zijn revolutionair wat betreft hun inbouw- en programmeergemak.

Omdat ze universeel programmeerbaar zijn, zijn de MED systemen in talloze autotypes eenvoudig te integreren. Dankzij een handige programmeerkabel, die het alarmsysteem verbindt met de computer, kunnen autospecifieke aanpassingen gemakkelijk softwarematig in het alarm worden gedownload. Het maakt daarbij niet uit of de auto-elektronica met analoge of andersoortige signalen werkt.

Maakt u gerust een afspraak voor het aanvragen van meer informatie.

Aanbieding
Nieuwsbrief
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.

Aanbieding